Kylling Picatta - Go Morgen Danmark Mad opskrift

Kylling Picatta - Go Morgen Danmark Mad opskrift

Kylling Picatta - Go Morgen Danmark mad opskrift

Halløjsa venner!

Nu skal i høre om en af mine yndlingsretter i øjeblikket- kylling picatta det er nem og lynhurtig aftensmad! 
Jeg lavede den i Go Morgen Danmark til de sødeste Go Morgen Danmark værter Ida og Adam - og de kunne li den, og det lover jeg dig at du også kan.

Hvad betyder Picatta

Picatta er faktisk en italiensk-amerikansk ret, og navnet kommer fra det italienske ord "Piccata", som betyder "skåret i tynde skiver". Så når man laver kylling picatta, skærer man kyllingen i tynde skiver, banker dem og steger dem. Man kan også lave retten med Kalveschnitzel og svinekoteletter, det bliver den bestemt ikke dårligere af.


Det er virkelig en lækker ret, og den er faktisk ret nem at lave. 
Kylling paneret i mel og derefter stegt gylden - det er lynhurtigt at få aftensmaden på bordet.

Så kommer den spændende del - picatta saucen!

Den laves af kapers, persille citronsaft, hvidvin, kyllingebouillon og smør. Det lyder måske ikke så spændende, men når man laver saucen og lader det simre, bliver det til en smagfuld og syrlig sauce, som pisket op med smør passer perfekt til kyllingen.

Jeg plejer at servere kylling picatta med en side af polenta eller pasta og måske en frisk salat. Det er en fantastisk nem og hurtig middagsret, der virkelig kan imponere dine gæster.

Så der har du det - en lækker italiensk ret, der er nem og hurtig at lave og smager fantastisk. Prøv at lave kylling picatta derhjemme, og du vil ikke blive skuffet - det lover jeg dig!

KH Hannah

 

star
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.