Stegte ris med bulgogi sauce

Stegte ris med bulgogi sauce

Stegte ris med bulgogi sauce - det er så nemt og lækkert at det burde være ulovligt. Prøv den!

Stegte ris med verdens nemmeste og lækreste Bulgogi sauce

Bulgogi sauce kan laves i større mængder og bruges hver dag lige fra køleskabet perfekt til stegte ris.

 ⚡️ HUSK Du kan finde flere og mere end 120 lækre opskrifter i The New Grand Tour Cookbook 2, hvor du også kan læse interviews med cykelstjernerne Mads P, Magnus Cort, Cecilie Uttrup, Kasper Asgren, Michael Mørkøv, Julie Leth og mange flere. Køb bogen her,

 

Stegte ris med bulgogi-sauce

 

Denne her ret er intet mindre end genial. Den er lavet på kogte rester af ris og fungerer også genialt til et restituerings måltid eller en frokost.

Du kan bruge lige de grøntsager, du har i køleskabet. Nedenfor er et eksempel på, hvordan det kan se ud.

 

 

Let

2-4 personer

10-15 minutter

 

 

50 ml sojasauce

1 tsk. ristet sesamolie

2 spsk. ahornsirup

1/2 tsk. sort peber

1 tsk. revet ingefær

1 fed revet hvidløg

 400 g kogte ris

3 æg

2 rødløg

250 g broccoli

2 spsk. olivenolie

Salt

Evt. Frisk koriander

Sådan gøre du.

  1. Bland soja, sesamolie, ahornsirup, sort peber, revet ingefær og hvidløg i en skål og sæt den til side.
  2. Snit grøntsagerne fint.
  3. Varm en pande op med olivenolie, og steg risene til de er helt varme og lækre.
  4. Tilsæt først løg og steg det et minuts tid ved mellemhøj-høj varme. Tilsæt så broccoli, og steg det igennem til alt grønt er mørt men stadig smukt grønt.
  5. Smag til med salt.
  6. Lav et hul i midten af risene og hæld 1. spsk. olie på panden. Klæk æggene ned i hullet og lav røræg, til det er ca. 80% færdigt. Rør derefter det hele rundt, så æggene er godt blandet sammen, i bedste Grand Tour Cookbook 2 stil.
  7. Smag til med salt og server toppet med bulgogi sauce og evt. frisk koriander.

 

 

TIP: 
Kog altid masser af ris, når du koger ris og frys det ned i portioner, til når du skal lave mad hurtigt.

Du kan bruge alle slags grøntsager. Jo grovere de er, desto finere skal du snitte dem.

Du kan også bruge frisk koriander eller mynte i retten.

 

 

Udforsk en Verden af Smag med Min Fantastiske Bulgogi Sauce

Min autentiske bulgogi sauce er nøglen til at løfte dine måltider til et helt nyt niveau af velsmag. Denne fortryllende koreanske sauce tilføjer en symfoni af smag til dine retter og efterlader dig og dine smagsløg henrykte.

Bulgogi sauce er en unik blanding af sojasauce, ristet sesamolie, ahornsirup, revet ingefær og en smule hvidløg. Den perfekte afbalancering af sødme, syre og umami gør denne sauce til den perfekte ledsager til en bred vifte af retter. Uanset om du ønsker at forbedre risretter, krydre wok-retter eller endda give dine morgenæg en overraskende twist, så er min bulgogi sauce hemmeligheden.

Min lidenskab for ægte smage og kulinarisk nydelse har drevet mig til at skabe den ultimative bulgogi sauce, der fungerer som en kulinarisk tryllestav i dit køkken. Ved blot at tilføje en smule af denne sauce kan du forvandle almindelige ingredienser til uforglemmelige måltider. Forestil dig Koreas livlige gader og farverige markeder, mens du bringer bulgogi sauce's fortryllende smag ind i dit eget hjem.

Uanset om du er en erfaren kok eller en begynder i køkkenet, er min bulgogi sauce let at bruge og tilføjer straks en magisk touch til dine retter. Med et strejf af frisk koriander eller mynte kan du skabe en ekstra dimension i dine kreationer, og du kan tilpasse saucens styrke efter din egen smag. Gør din næste måltidsoplevelse uforglemmelig med min bulgogi sauce's uimodståelige smagsprofil.

Skab kulinarisk magi i dit eget køkken med min autentiske bulgogi sauce. Tag fat i den i dag og opdag, hvordan en enkelt flaske kan åbne døren til en verden af smagsoplevelser. Uanset om du er en madelsker med en forkærlighed for kreativitet eller blot ønsker at pifte dine hverdagsretter op, så er min bulgogi sauce svaret. Lad den enestående smagsfusion forvandle dine måltider og skab uforglemmelige øjeblikke ved middagsbordet med min bulgogi sauce som din pålidelige følgesvend.

Følg med på Facebook og instagram

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.