Hannahs udstyrsfavoritter

Hej med dig køkkenudstyrs-elsker!

Hvis du er landet her, er der stor chance for, at du er interesseret i, hvilken type udstyr jeg bruger. 

Du kan finde den fulde køkkenudstyrsliste her

Jeg har samarbejdet med nogle af mine yndlingsmærker, andre har jeg købt - du kan tjekke dem alle sammen her. Link nedenunder kan være partnerskabslink.

Mine grundlæggende elektriske apparater:
Jeg elsker godt udstyr og mine nyeste maskiner er fra et par forskellige mærker.

Foodprocessoren. 
Det er en af ​​de mest brugte ting i mit køkken - I LOVE IT!!!!

Det er en Sage Kitchen Wizz 15 pro.
Hvorfor er den her fantastisk?
Du kan se, at den kommer med et hav af udstyr og har nogle seriøse watt, så den kan trække hvad end jeg putter i den. Den er fantastisk til at lave alle mine rodfrugtskager fra The Cake Cookbook.

Minihakkeren
Jeg har mini-versionen af ​​en cuisineart foodprocessor som en minihakker, jeg erstattede den i 2019 efter at mine kære familiemedlemmer havde prøvet at lave omkring 1 million dadelbarer i den og stort set brændt den ud i stedet for at bruge den store foodprocessor.... Nå ja - dette er den nye model, jeg har en ældre version.

Blenderen
Jeg har en Blendtec designer 625 , det er et BEAST!!! Jeg har også haft det siden 2016, hvor jeg lavede et dansk Tour de France tv-program, hvor jeg lavede en ny ret HVER dag for hele Touren.
Det fantastiske ved denne blender er, at den blander tørre ting til pulver på ingen tid, og den har også et lille blenderglas med små arme, der er ekstremt anvendeligt til alle mine dadelglasurer.

Trykkogeren 
Det er måske den grimmeste enhed, jeg har i mit hus, men OMG den er sååå fantastisk!!
Steba trykkogeren laver fond, osso buco eller enhver braiseret ret på under en time - hvilket betyder, at jeg kan have de mest fantastiske middage klar på ingen tid.
Fordi jeg har en trykkoger, laver jeg fond derhjemme – for jeg kan bare fylde den op og indstille timeren og så har jeg den mest fantastiske fond 1 time senere uden at jeg skal gøre noget. Jeg er ærlig talt virkelig vild med den – men den fylder en hel stor skuffe, da der ikke er nogen måde, jeg lader den stå på min køkkenbord permanent.